2013 | DTO Recording Studio

1555337_439266059544204_4613364801125712996_nInside a larger house, designed and built to meet acoustic requirements of both insulation and optimal sound quality for professional audio. A control room and a live room are built in seen brickwork walls that act as diffusers . Floating plywood flooring improves sound of the instruments and ceiling inclinations ensure a beautiful stage-like musical performance. // 2013. Location: Niza, a mixed use row houses neighborhood, northwest Bogota. Client: DTO Sound Engineers.

*

Ubicado dentro de una casa en ladrillo en Niza, este estudio de grabación fue diseñado cumpliendo todos los requerimientos técnicos tanto de aislamiento acústico (no perturbar a los vecinos ni a los demás ocupantes de la casa) como de fi delidad sonora. En 30m2, dos espacios: un control room y un live room con muros dobles en ladrillo a la vista con textura cumplen la función de difusores. El piso fl otado en tríplex ayuda a mejora el sonido de los instrumentos y las inclinaciones del cieloraso garantizan el desempeño acústico. // 30m2 | 2013. Proyecto individual. Diseño acústico: DTO Ingenieros de Sonido. Cliente: DTO Ingenieros de Sonido | Lugar: Barrio Niza, Bogotá, Colombia. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s