2014 | Shaded stops for Downtown L.A. (Landscape studio)

board 01 reduced A sequence of pedestrian stops with shade, linked to existing public facilities, east of the L.A. River, in a concentration of neighborhood amenities. New gathering spots in underutilized places are now part of a larger system of public space. Anticipating the arrival to the river, access east to west is encouraged, neighborhood to water, surrounding the Gold Line station, creating new places for habitual and visual access to the city. // Design of Landscape Sites in Urban Spaces | Spring 2014. Topic: Proposing better public spaces for 1st Street over the Los Angeles. River Prof. Linda Jewell. Site: 1st Street Corridor, Boyle Heights neighborhood, Los Angeles, CA. United States.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s